OM CCL

”Staden är våran arbetsplats”
 

Clean City Logistik är ett företag i Umeå som håller många bollar i luften. Vi jobbar aktivt med att bidra till ett renare och miljövänligare samhälle på flera olika sätt. Detta gör vi genom att använda oss av miljövänliga elbilar och laddhybrider till "Elbilsbudet" när vi ger oss ut på vägarna. 

Vi har startat upp ett företagshotell, "Day Office" där mindre företagare får möjligheten att hyra ett kontor utan att binda upp sig till ett långvarigt kontrakt. Tanken är ett företagen på Dag Office ska utvecklas tillsammans. 

 
 

ELBILSBUDET 

Vi levererar bud genom ett miljövänligt, serviceinriktat and flexibelt tillvägagångssätt. Vår vision är att köra miljövänliga och effektiva leveranser med våra elbilar för att minska farliga utsläpp samtidigt som vi bidrar till bättre luft i Umeås innerstad. 
 
Som kund till oss vill vi att ert företag ska representeras på bästa möjliga sätt. Därför har vi erfarna chaufförer inom branschen som har god lokal kännedom och känsla för service. Er företagsimage är viktigt för oss och ert bud kommer att hanteras varsamt och professionellt hela vägen från ordermottagning till leverans. 
 
Läs mer om Elbilsbudet på www.elbilsbudet.se
 

 

DAY OFFICE Day Office är ett företagshotell i Umeå. Kontoret passar dig som till exempel är en egenföretagare, är på företagsresa, eller helt enkelt behöver ett kontor utan att binda upp dig till ett långvarigt kontrakt. Vi vill ge ditt företag en möjlighet att växa tillsammans. 

I våra moderna lokaler finns allt du kan tänkas behöva. Vi har bland annat ett konferensrum och ett fikarum som du får tillgång till när du bokar en kontorsplats hos oss. Våra lokaler är även utrustade med skrivare. På plats finns det dessutom duktig personlig som kan hjälpa dig med IT-support och administrativa frågor.

Läs mer om Day Office på www.dayoffice.se

 

DATA, IT, OCH DESIGN

 

Vi fokuserar på att bygga webbsidor som är unika, grafisk tilltalande, responsiva och lättnavigerade. Vi kodar och bygger mobilanpassade hemsidor från grunden i publiceringsverktyget Joomla. I Joomla skräddarsyr vi er hemsida och får er vision att bli till verklighet. Ert företag eller organisation är viktigt för oss och därför vill vi att er företagsimage speglas på bästa möjliga sätt på er hemsida. 

Vi fokuserar på webbdesign och webbutveckling, logotyper och grafiska profiler, samt e-Handel och webbshop.