OM CCL

”Staden Umeå är våran arbetsplats”
 

Clean City Logistik är ett företag i Umeå som håller många bollar i luften. Vi jobbar aktivt med att bidra till ett renare och miljövänligare samhälle på flera olika sätt. Detta gör vi genom att använda oss av miljövänliga elbilar till "Elbilsbudet" när vi ger oss ut på vägarna. 

Vi har startat upp ett företagshotell, "Day Office" där mindre företagare får möjligheten att hyra ett kontor utan att binda upp sig till ett långvarigt kontrakt. 

CCL Smart it där säljer vi tjänsten via våran egna framtagna modul att kunna styra chromecast. Detta ger oss möjligheten att använda skärmar för att visa exempelvis menyer. Vilket gör det enkelt att kunna snabbt byta menyer eller även lägga in reklam på skärmarna.

CCL Parkering vi jobbar här digitalt och kan snabbt fixa till en parkeringszon för era parkeringsplaster vilket gör att ni kan på ett enkelt sätt få betalt för era parkeringar. 
 

ELBILSBUDET

Vi levererar bud genom ett miljövänligt, serviceinriktat and flexibelt tillvägagångssätt. Vår vision är att köra miljövänliga och effektiva leveranser med våra elbilar för att minska farliga utsläpp samtidigt som vi bidrar till bättre luft i Umeås innerstad. 
 
Som kund till oss vill vi att ert företag ska representeras på bästa möjliga sätt. Därför har vi erfarna chaufförer inom branschen som har god lokal kännedom och känsla för service. Er företagsimage är viktigt för oss och ert bud kommer att hanteras varsamt och professionellt hela vägen från ordermottagning till leverans. 
 
Läs mer om Elbilsbudet på www.elbilsbudet.se
 

DAY OFFICE


Day Office är ett företagshotell i Umeå. Kontoret passar dig som till exempel är en egenföretagare, är på företagsresa, eller helt enkelt behöver ett kontor utan att binda upp dig till ett långvarigt kontrakt. Vi vill ge ditt företag en möjlighet att växa tillsammans. 

I våra moderna lokaler finns allt du kan tänkas behöva. Vi har bland annat ett konferensrum och ett fikarum som du får tillgång till när du bokar en kontorsplats hos oss. Våra lokaler är även utrustade med skrivare. På plats finns det dessutom duktig personlig som kan hjälpa dig med IT-support och administrativa frågor.

Läs mer om Day Office på www.dayoffice.se

 

CCL Smart it

 

Data It support. Vi fokuserar på utveckla program för att underlätta för företag. App utveckling och molntjänster. Kodar och bygger mobilanpassade hemsidor från grunden i publiceringsverktyget Joomla. Produkter vi tagit fram säljer vi nu. Däribland You Cast ett kontrollprogram för Chrome Cast. Även ett tidsrapporteringsprogram för android där du direkt får klart för löner och fakturering. 

 
Läs mer om CCL SmartIT på www.cclsmartit.se

CCL Parkering

 Vi bedriver ett Parkeringsbolag. Digitalt kan vilken fastighetsägare som helst starta och ta betalt för sina parkeringar. Vi kan lösa detta digitalt så det behövs inga betalningautomater. Därigenom kan man komma igång utan större investeringar 
   
 
   Läs mer om CCL Parkering på www.cclparkering.se